Saaristolaivurikurssi - veneilijän kurssi

Suomen suosituin veneilyn teoriakurssi.

1
opiskelijaa

Toteuttamamme saaristolaivurikurssi on kävijämäärältään Suomen suosituin veneilykurssi.

1 kk
kurssi käytössäsi

Voit opiskella omaan tahtiisi ja kerrata haluamiasi osioita kokonaisen vuoden ajan.

1 %
rahat takaisin takuu

Me luotamme siihen, että opit kurssilla, joten ellet pääse läpi (vapaaehtoisesta) tentistä kahdella yrittämällä, saat rahat takaisin.

… tai lue lisää alta

MITÄ - MISSÄ - MILLOIN

MILLAINEN KURSSI?

Opiskelu tapahtuu verkkokurssilla. Oppitunnit ovat laadukkaita videotunteja, joissa kouluttaja opettaa kartan ja muiden apuvälineiden avulla veneilynperusteita ja navigointitaitoja saaristolaivurikurssin opetusohjelman mukaisesti. Oppituntien jälkeen pääset tekemään opittuihin asiohin liittyviä tehtäviä, joihin löytyy myös mallivastaukset. Oppitunteja on yhteensä seitsemän. Voit opiskella haluamaasi tahtiin, joko intensiivisesti kahdessa viikossa tai rauhassa kahdessa kuukaudessa. Kurssi on käytössäsi kahden vuoden ajan.

KUINKA ALOITAN?

Pääset aloittamaan opiskelun saman tien ostettuasi kurssin. Voit siis aloittaa vaikka tänään ensimmäisestä oppitunnista.  Muista kuitenkin, että täysipainoinen opiskelu vaatii lisäksi kirjan, kartan, astelevyn ja harpin.

MITÄ MUUTA TARVITSEN?

  1. Veneilijän merenkulkuoppi 1 – Saaristonavigointi (34€) HUOM! Kurssi on toteutettu kirjan painoksen 12 mukaisesti, mutta voit opiskella sekä vanhemmalla painoksella (jos sinulla sellainen on) että uusimman 14. painoksen kanssa.
  2. Astelevy (11,40€)
  3. Carta Marina, harjoitusmerikartta, uusin painos (13€)
  4. Harppi lyijyllä, Astrofus (11€)

Materiaaleja voit ostaa Navigointikaupasta tai noutaa liiton toimistosta.

ENTÄS TENTTI?
Kurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua vapaaehtoiseen navigaatioseurojen järjestämään tenttiin. Seuraavat tentit järjestetään seuraavasti:

 • 24.09.2021
 • 10.12.2021
 • 11.02.2022
 • 22.04.2022

Lue lisää tutkintotenteistä Suomen Navigaatioliiton sivuilta.

MUUTA OPISKELUSTA
Voit siis opiskella haluamaasi omaan tahtiin. Useimmille meistä kuitenkin viikoittainen suorittaminen on tehokkainta, joten varaa kalenteristasi pari tuntia aikaa yhdelle tai kahdelle  päivälle viikossa. Yhden oppitunnin läpikäyminen kestää siis noin kaksi-viisi tuntia harjoituksineen.

Joonaksella on monipuolinen 35 vuoden matka- ja kilpapurjehduskokemus sisävesiltä aina Atlantille asti. Hän suhtautuu vesillä liikkumiseen intohimoisesti. Joonas on Suomen navigaatioliiton auktorisoima kouluttaja, jolla on oikeus opettaa saaristolaivuri- ja rannikkolaivurikursseja.

Intohimoisen  ja nöyrän suhtautumisen johdosta uusien ihmisten kouluttaminen veneilyn pariin on hänelle erityisen tärkeää. Tämä näkyy esimerkiksi kurssivideoiden laadussa ja lukuisissa käytännön vinkeissä, joita Joonas kertoo oppilaiden eduksi.

Joonas Tunturi

Auktorisoitu veneilykouluttaja

Asiakaspalautteita

Entä mitä mieltä asiakkaat ovat?

Kiitos Joonas kurssista! Kurssi oli hyvin rakennettu ja se sisälsi tärkeimmät asiat selkeästi selostettuna. Innostuin itse lukemaan ja laskemaan paljon.

Marjo

Kiitos hienosta saaristolaivurikurssista! Kaikki asia oli uutta ja tietomäärä valtava.

Ari

korvakuulokkeet tekevät opiskelusta häiriöttömän, loistavan oppimisympärisön, etenkin kun äänitys on onnistunut noin hyvin.

Henri

Kaikki verkkokurssit käyttöösi 12kk ajaksi

Tällä paketilla saat kaikki nykyiset ja tulevat verkkokurssit käyttöösi 12kk ajaksi. (Arvo tällä hetkellä 316€)

Nyt syyshintaan 129€!

Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak

Mikäli haluat käyttää työsuhde-etuasi veneilyn opiskeluun, niin toimi seuraavasti:

1. Osta kurssi normaalisti käyttämällä alennuskoodia, jolla saat kurssin ilmaiseksi. (Koodi on Smartum, ePassi, Edenred tai Eazybreak)
2. Kurssi aukeaa heti käyttöösi.
3. Maksa kurssi oman palveluntarjoajasi palvelussa tai lähetä setelit osoitteeseen Social Ark Oy Pohjoiskaari 21 C15 00200 HKI
4. Mikäli maksoit vain osan, niin saat loppuosasta laskun sähköpostiisi.

Tervetuloa opiskelemaan Suomen suosituimmalle veneilykurssille!

Vieritä ylös