Veneilyseura tulee nyt sinun ja veneesi luo - vaikka mökkilaituriin.

Aalto veneilyseura yhdistää veneilijät ja palvelut uudella tavalla verkossa ja vesillä.

Olemme ylpeitä jäsentemme veneilytaidoista ja seuramme veneiden kunnosta.

Jäsenet nauttivat myös Aalto veneilyn palveluista luonnollisesti ensimmäisenä ja parhaaseen hintaan.

Tervetuloa mukaan!

Jäsenyys sisältää

Aalto Veneilykoulun verkkokurssit

Jäsenyyteen kuuluu kaikki verkkokurssit, eli veneilyn perusteet, saaristolaivurikurssi, rannikkolaivurikurssi ja Meri-VHF -kurssi. Ja myös kaikki tulevat kurssit.

Alennukset ja edut

Saat tyypillisesti 10%-20% alennusta venevakuutuksesta, kun se on katsastettu. Seuran jäsenet saavat myös kaikki SPV:n jäsenedut. Lisäksi saat hyviä alennuksia vesillä tapahtuvasta koulutuksesta ja yhteistyökumppaniemme palveluista.

Veneen katsastus -30%

Veneesi katsastetaan vuosittain SPV:n mallin mukaisesti Aalto Venekatsastuksen kehittämän helpon ja informatiivisen katsastuksen avulla. Veneen rekisteröinti sisältyy jäsenmaksuun.

Seuralippu veneen perään

Aalto Veneilyseuraan rekisteröidyllä veneellä on oikeus käyttää seuralippua. Eli voit vaihtaa Suomen lipun seuralippuun. Saat myös oikeuden osallistua purjehduskilpailuihin.

HINTA SISÄLTÄÄ 2023 JÄSENMAKSUN 89€ + LIITTYMISMAKSUN 90€

Aalto Veneilyseuran toiminnan tavoitteena on edistää ja pitää yllä jäsentensä veneilytaitoja, parantaa ja pitää yllä veneiden kuntoa ja merikelpoisuutta. Toiminnan tavoitteena on myös madaltaa kynnystä liittyä veneilyseuraan, jotta mahdollisimman moni veneilijä ja vene olisi mukana hienossa seuratoiminnassa, jolla on Suomessa pitkä historia. 

Aalto Veneilyseura toimii operatiivisesti sekä yhdistyksen että osakeyhtiön kautta, kuten moni muukin pursiseura toimii. Erona muihin on, että Aalto Veneilyseuran jäsenmaksusta osalla maksetaan suoraan verkkokurssit ja se osa jää suoraan Aalto Veneilyä operoivaan yritykseen. Tämä mahdollistaa sen, että kaikilla Aalto Veneilyseuran jäsenillä on aina käytössään kaikki nykyiset ja tulevat verkkokurssit (Arvo tällä hetkellä 316€.)

Aalto Veneilyseuran jäsenenä nautit Aalto Veneilyn palveluista aina ensimmäisenä ja parhaaseen hintaan. Seurassa myös minimoidaan kaikki hallinnolliset kulut. Sen sijaan Aalto Veneilyseura ja sille palveluja tarjoavat yritykset maksavat kaikille työntekijöilleen palkkaa tehdystä työstä. Esimerkiksi koulutuksesta ja katsastuksesta maksetaan palkka, jonka avulla huolehdimme, että näiden palvelujen laatu on huippuluokkaa ja samalla vältämme epämääräiset pimeät palkkiot, joita valitettavasti edelleen on joillakin käytössä.

VENEILIJÄ

 • Jäsenmaksu 89€/vuosi
 • Liittymismaksu 90€
 • Liittymismaksu 0€ (puoliso tai muu perheenjäsen) -> Lähetä pyyntö asiakaspalvelu@aaltoveneily.fi

VENE

 • Katsastushinnat seuran jäsenille
  • Alle 7m – Vuosikatsastus 41€ – Runkokatsastus 69€
  • 7m-12m – Vuosikatsastus 55€ – Runkokatsastus 104€
  • Yli 12m – Vuosikatsastus 69€ – Runkokatsastus 139€
 • Veneen rekisteröinti seuraan 0€

Aalto Veneilyseura ry:n viralliset säännöt voit lukea täältä:  Aalto Veneilyseuran säännöt

Jäseneksi 1-2-3

Olemme pyrkineet tekemään liittymisen helpoksi. Toivottavasti onnistuimme. 🙂

1
LIITY JÄSENEKSI JA MAKSA VERKKOKAUPASSA

Olet tämän jälkeen automaattisesti seuran jäsen.

2
Saat heti kaikki jäsenedut käyttöösi

Pääset tutustumaan verkkosisältöön ja opiskelemaan ensimmäisiä kursseja.

3
Nyt voit tuoda myös veneesi seuraan

Halutessasi rekisteröimme myös veneesi seuraan. Tämä onnistuu ostamalla veneesi koon mukaan hinnoitellun paketin.

Hinta SISÄLTÄÄ 2023 JÄSENmaksun 89€ + LIITTYMIsmaksun 90€

Vene seuraan?

Tuo veneesi seuraan ostamalla venepaketti tästä

Alle 7m veneen rekisteröinti ja katsastukset

Tämä on Aalto Veneilyseuran jäsenille tarkoitettu paketti. Rekisteröinti seuraan ja SPV:n (0€), peruskatsastus (69€) ja vuosikatsastus (40€).

7m-12m veneen rekisteröinti ja katsastukset​

Tämä on Aalto Veneilyseuran jäsenille tarkoitettu paketti. Rekisteröinti seuraan ja SPV:n (0€), peruskatsastus (104€) ja vuosikatsastus (55€).

Yli 12m veneen rekisteröinti ja katsastukset

Tämä on Aalto Veneilyseuran jäsenille tarkoitettu paketti. Rekisteröinti seuraan ja SPV:n (0€), peruskatsastus (140€) ja vuosikatsastus (69€).

Kysymyksiä ja vastauksia

Kaikille veneilijöille, jotka haluavat tulla mukaan uudenlaiseen palvelujaan jatkuvasti kehittävään seuraan. Ja niille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään veneilytaitojaan ja huolehtimaan veneensä kunnosta.

Keskitymme erityisesti jäsentemme veneilytaitojen kehittämiseen, veneiden kuntoon ja turvallisuuteen sekä uudenlaisen yhteisöllisyyden luomiseen. Emme puolestaan panosta aikuisten tai juniorien kilpailutoimintaan. Moni seura tekee sitä jo ansiokkaasti.

Kehitämme koko ajan uusia digitaalisia palveluja, jotka tekevät veneilyharrastuksestasi mukavampaa ja helpompaa.

Meillä ei ole kotisatamaa, jonka vuoksi veneesi voi olla jonkin toisen seuran satamassa tai kaupungin paikalla tai vaikka omassa laiturissa.

Olemme seura, joka toimii koko Suomessa.

Toimimme myös pääosin osakeyhtiömuotoisesti ja siten ehkä tavallista seuraa tehokkaammin.

Tuomme seuran sinne missä veneesi on.

Olemme suunnitelleet seuran palvelut sellaisiksi, että ne täydentävät nykyisten seurojen palveluja ja toimintaa, eivätkä niinkään kilpaile.

Eli, ei haittaa vaikka sinä ja veneesi olette jo jossakin toisessa seurassa esimerkiksi hyvän kotisataman vuoksi.

Toteutamme veneiden katsastukset niin, että ne ovat jäsenille mahdollisimman helppoja ja erityisesti opettavaisia tilaisuuksia.

Veneesi voi olla missäpäin Suomea vain.

Kyllä voit. Mikäli esimerkiksi oman seurasi katsastusajat eivät sovi sinulle, niin voit varata kalenteristamme itsellesi sopivan 30min. ajan. 

Mitä toivoisit uudelta seuralta?

Tammikuussa 2021 tehdyn kyselyn tulokset. Kyselyyn vastasi 168 veneilijää.

1 %

Veneilykursseja ja muita veneilytaitoja  edistäviä palveluja

1 %

Veneen kunnossapitoon tai huoltoon liittyviä palveluja

1 %

Veneen etäkatsastuksen

MIKSI VENEILYN OPISKELU KANNATTAA?

 • Joskus veneilytaidot opittiin ”isältä pojalle”-menetelmällä. Nyt se olisi tietysti ”vanhemmalta lapselle”, mutta maailma on kuitenkin muuttunut ja siksi veneilyn opiskelulle on kasvava tarve.
 • Suomen vesistöt ovat erittäin vaativia verrattuna melkeinpä minne päin maailmaa tahansa. Jotta veneily olisi sekä turvallista että mukavaa, niin täällä osaamista pitää olla.
 • Veneilijöiden määrä on merkittävässä kasvussa, jonka vuoksi kaikilta veneilijöiltä vaaditaan entistä enemmän osaamista ruuhkaisilla väylillä ja satamissa.
 • Veneilytaitojen opiskelusta on tullut onneksi monille paljon helpompaa ja mukavampaa esim. Veneilykurssit.fi-verkkokurssien myötä.
 • Lisäksi saat suurimmilta vakuutusyhtiöiltä 10% alennusta vakuutusmaksusta, joten sillä tyypillisesti jo kattaa koulutuksen hinnan – usein moninkertaisesti.

MIKSI SEURAN JÄSENYYS JA VENEEN KATSASTAMINEN KANNATTAA?

 • Moni haluaa huolehtia omasta ja miehistönsä turvallisuudesta ja siten veneillä mukavammin.
 • Veneen päällikön vastuulla on, että vene on turvallinen ja varusteet ovat kunnossa vallitseviin olosuhteisiin nähden. (Uusi vesiliikennelaki 2020)
 • Vuosittainen tehty opastettu katsastus auttaa pitämään huolta veneestä ja sen varusteista. Ei tarvitse itse miettiä mitäs ne turvavarusteet olivatkaan ja miten niitä käytetään.
 • Saat suurimmilta vakuutusyhtiöiltä 10%-20% alennusta vakuutusmaksusta, joten sillä tyypillisesti jo kattaa katsastuksen hinnan – usein moninkertaisesti.

HINTA SISÄLTÄÄ 2022 JÄSENMAKSUN 89€ + LIITTYMISMAKSUN 90€

KENELLE UUSI VENEILYSEURA?

 • Sinulle, joka haluat kuulua seuraan, jossa keskitytään veneilijöiden ja purjehtijoiden kouluttamiseen ja heidän veneidensä kuntoon ja turvallisuuteen.
 • Sinulle, joka haluat saada alan helpoimmat palvelut käyttöösi.
 • Sinulle, joka et ole vielä veneilyseuran jäsen tai sitten olet. 🙂
 • Sinulle, joka haluat nauttia veneilystä mukavasti ja turvallisesti!
1 %

…kyselyyn vastanneista liittyisi joko todennäköisesti tai ehdottomasti seuraan.

”Tervetuloa mukaan uudenlaiseen veneilykerhoon! Teemme kaikkemme, että saat parhaat veneilypalvelut helposti paketoituna.”
Joonas Tunturi
Toimitusjohtaja
”Tervetuloa mukaan! Tehdään yhdessä seura, joka on edelläkävijä veneilijöiden taitojen ja veneiden turvallisuuden osalta.”
Jori Kosonen
Kommodori
Shopping Cart
Vieritä ylös