VENEILYKURSSIT VERKOSSA

Suomen suosituimmat verkkokurssit pääset aloittamaan saman tien

Miksi kurssimme ovat ylivoimaisesti Suomen suosituimpia?

Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

Emme ole säästelleet verkkokurssien teossa, vaan ne ovat laajoja ja toteutettu laadukkaasti, siksi niitä suositellaan muille.

Monipuolista opetusta

Kurssit ovat pääosin videomuotoista opetusta. Voit kerrata niin paljon kuin haluat.

Kokeneet kouluttajat

Opetus on käytännönläheistä ja perustuu kuitenkin auktorisoituihin virallisiin kursseihin, joita vetävät kokeneet veneilykouluttajat.

Kaikki verkkokurssit käyttöösi 12kk ajaksi

Tällä paketilla saat kaikki nykyiset ja tulevat verkkokurssit käyttöösi 12kk ajaksi. (Arvo 316€) Tämän jälkeen voit halutessasi jatkaa opiskelua vielä toiset 12 kuukautta 59€:lla.

Veneilykurssi lahjaksi?

Lahjan saaja voi käyttää lahjakortin suuruisen summan mihin tahansa verkkokurssiin, Aalto veneilyseuran jäsenyyteen tai vesillä tapahtuvaan koulutukseen.

Veneilyn perusteet

Kurssi tarjoaa erinomaisen pohjan vesilläliikkumiseen. Opit kaiken tarvittavan siirtyäksesi vesillä tapahtuvaan koulutukseen tai omatoimiseen harjoitteluun.

Saaristolaivurikurssi

Kaikkien veneilykurssien isä ja äiti. Tämä kurssi syventää perusteilla oppimiasi asioita ja tarjoaa erinomaisen pohjan kaikkeen veneilyyn.

Rannikkolaivurikurssi

Kurssi jatkaa siitä mihin saaristolaivurikurssi loppuu. Kurssi on vaatimuksena kansainvälistä huvivenelupakirjaa varten.

Meri-VHF

Opi Meri-VHF:n käyttäminen kansainvälisten sääntöjen mukaisesti. Kurssi valmentaa sinut onnistumaan Traficomin tentissä.

Kaikki verkkokurssit käyttöösi 12kk ajaksi

Tällä paketilla saat kaikki nykyiset ja tulevat verkkokurssit käyttöösi 12kk ajaksi. (Arvo 316€) Tämän jälkeen voit halutesasi jatkaa opiskelua vielä toiset 12 kuukautta 59€:lla.

Shopping Cart
Vieritä ylös